2013. augusztus 20., kedd

Jézus zéró toleranciája a bűnnel szemben!



Jézus EGYÁLTALÁN NEM TŰRI MEG A BŰNT! Ha azt gondolod, hogy Isten gyermeke lehetsz, és folytathatod a bűnt, akkor egyszerűen nem ismered Jézust, barátom. Akkor soha sem találkoztál Vele.

Jézus emberként járt ezen a földön, test és vér volt, mint te meg én. Test és vér. És Ő bebizonyította, hogy mi, akik test és vér vagyunk, TUDUNK ENGEDELMESKEDNI ISTENNEK, és TUDUNK BŰN NÉLKÜL ÉLNI. Ez csupán ENGEDELMESSÉG kérdése. Ha megtértél a bűneidből, és eldöntötted, hogy Jézus Krisztust fogod követni, akkor NEM FOGSZ VÉTKEZNI. Irtózni fogsz a bűntől, barátom, mert tudni fogod, hogy mi Jézus mércéje.

Jézus nem tolerálja a bűnt, Ő a bűn miatt halt meg. A POKOL A BŰNÖSÖKNEK A HELYE, A POKOL AZ ENGEDETLENEKNEK A HELYE. Ha tovább folytatod a bűnt, a pokolban fogod végezni! Ha tovább folytatod a bűnt, akkor még csak nem is ismered Jézust, nincs Vele kapcsolatod, barátom, sohasem találkoztál Vele.

Ha úgy érzed, hogy tovább folytathatod a bűnt, akkor itt az ideje, hogy letérdelj, és Jézushoz kiálts. Kérj Tőle kijelentést, és akkor tudni fogod, hogy Ő nem tolerálja a bűnt!

Drága barátom, térdelj le, ismerd meg Jézus Krisztust, és ANNYIRA IRTÓZNI FOGSZ A BŰNTŐL, HOGY ELFUTSZ MAJD TŐLE. EL FOGSZ MENEKÜLNI A TEST KÍVÁNSÁGÁTÓL, és ENGEDELMESKEDNI fogsz Jézus Krisztusnak! Keresni fogod, hogy hogyan járj az Ő kedvében. Mert meg fogunk állni Őelőtte egy napon, és Ő MEG FOG ÍTÉLNI MINKET. Barátom, Ő EGYÁLTALÁN NEM TŰRI MEG A BŰNT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése