2013. augusztus 19., hétfő

Varázslás a Bibliával - hogyan működik?



A varázslás az, amit a gonosz csinál: hazugságokkal, megtévesztéssel, trükkökkel és hamisításokkal rávesz téged, hogy a helytelen dolgokban higgyél, és azután a helytelen dolgokat tegyed. Így pusztít el téged. Az igazságot használja, és oly módon tálalja fel neked, hogy az elpusztítson téged.

Ugyanezt tette, amikor a pusztában megkísértette Jézust. Azt mondta Neki: "Meg van írva...", és fogta az igazságot, amit az írásokban megírtak, ő viszont arra használta, hogy megpróbálja Jézust elpusztítani. Ez varázslás. És ez az, amit ma is tesznek az emberek, és amit az egyházak csinálnak. A Bibliát használják a saját maguk hasznára. Mindent be tudnak bizonyítani a Bibliából.

Ha el tudod érni, hogy az emberek higgyenek a Könyvedben (a Bibliában), akkor megkaparintottad őket. Mert akkor csak idézned kell nekik néhány verset az Írásokból, és manipulálhatod őket, hogy azt tegyék, amit te akarsz.

És ezért tudják bizonygatni az embereknek a gyülekezetek, hogy: "Gyülekezetbe kell járnod!". Verseket és fejezeteket idéznek nekik. "Tizedet kell fizetned a gyülekezetnek!", és idéznek nekik az írásokból. "Alá kell rendelned magadat a gyülekezet vezetőségének!", és idéznek nekik az írásokból. És mindezt a saját hasznukra!

Drága barátaim, ez varázslás! Ezt a könyvet (a Bibliát) használják, hogy manipuláljanak téged. DE ENNEK SEMMI KÖZE SINCS AZ ÖRÖK ÜDVÖSSÉGEDHEZ! Hazudnak neked. Ez hamisítás és varázslás.

Az igazságot leírták ebbe a könyvbe. Azoknak az embereknek a bizonyságtétele, akik látták Jézust, akik hallották Őt beszélni, az evangéliumokban vannak feljegyezve. Máté, Márk, Lukács és János evangéliumában. Ez az ő bizonyságtételük, és hogy mit kezdesz vele, az fogja meghatározni, hogy hova kerülsz, amikor meghalsz.

Meg kell ismerned Jézust, ha örök életet szeretnél. Ez az, amit ez a könyv (a Biblia) elmond neked. De ez a könyv (a Biblia) nem menthet meg téged. Jézus szavait, amiket Ő mondott, Máté, Márk, Lukács és János evangéliumában jegyezték le. Ezek az élet szavai, és ezek menthetnek meg téged, HA ENGEDELMESKEDSZ nekik. Ha engedelmeskedsz Jézus szavainak, akkor lesz üdvösséged.

És Jézus azt mondta: "Kövess Engem!". Ő az élő Isten. Ő él, és ha letérdelsz, és Hozzá, Jézushoz kiáltasz, a láthatatlan, mindenható Istenhez, Ő KIJELENTI MAGÁT NEKED, hogy Ő valóságos. Isten szellem, és ő beszélni fog hozzád oly módon, hogy tudni fogod, hogy Ő valóságos. De ha Őt egy könyvben keresed, nem fogod Őt megtalálni, drága barátom. Ez a könyv (a Biblia) csupán Róla szól. És a gonosz így manipulálja az embereket, mellékvágányra vezeti őket, ELVONJA a figyelmüket JÉZUSRÓL, arról aki örök életet adhat, és egy könyvhöz (a Bibliához) vezeti őket, hogy azzal legyenek elfoglalva. A gyülekezetek ezt a könyvet használják arra, hogy megszerezzenek TÉGED, és a PÉNZEDET.

És a sátán ily módon térít el. A gyülekezettel vagy elfoglalva, meg a Biblia-tanulmányozással, DE NEM ISMERED JÉZUST, NINCS KAPCSOLATOD VELE. És aztán, amikor majd meghalsz, Ő ezt fogja mondani neked: "Nem ismerlek téged, távozz Tőlem, aki gonoszságot cselekszel!" Mert SOHASEM ISMERTED MEG JÉZUST!

Átvertek varázslással, megtévesztettek! Egy könyvvel foglalatoskodtál, a gyülekezettel foglalatoskodtál, és azt gondoltad, hogy jó dolgot teszel, de a gonosz megtévesztett. Az emberek félrevezettek.

Drága barátom, meg kell ismerned Jézust. Ne légy megtévesztve! Meg kell ismerned a Biblia Jézusát! Ő valóságos, Ő él, Ő a mindenható Isten! A kijelentés az egyetlen módja annak, hogy megismerhesd Őt. Amikor Ő kijelenti Magát neked úgy, ahogy Ő azt megígérte. Azt mondta: "Aki ismeri az Én szavaimat, és megtartja azokat, az az, aki szeret Engem... És Én és az Én Atyám hozzá megyünk és nála lakunk, ÉS KIJELENTEM NEKI MAGAMAT." Ezt János apostol írta le a János evangéliuma 14:21,24-ben.

Drága barátom, meg kell ismerned Jézust! Ne hagyd, hogy varázslásukkal MEGTÉVESSZENEK a gyülekezetek, az emberek és a gonosz! Ismerd meg Jézust te magad, és kövesd Őt!

Jézus áldjon meg téged!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése