2013. július 15., hétfő

A hívők többsége miért nem hallja Jézus hangját?



Jézus azt mondta, hogy az Ő juhai FIGYELNEK az Ő hangjára, és követik Őt. Most nagyon sokan vannak olyan hívők, akik azt mondják, hogy nem ismerik Jézus hangját, és soha sem hallották Őt. Sok TANÍTÓ van, aki nem hallja Jézus hangját.

Annak, hogy nem hallják Őt, az az oka, hogy nem tartoznak az Ő juhai közé. Ha az Ő juhai vagyunk, akkor hallani fogjuk az Ő hangját. Ő az Élő Isten, Ő a Békesség Fejedelme, az Örökkévaló Atya, Ő a Dicsőség Királya, Jézus Krisztus. És Ő tud beszélni! Az Ő juhai pedig figyelnek Rá, és követik Őt! Sokan vannak olyan hívők, akik születésüktől fogva hisznek, néhányan hosszú évek óta, 50 éve hisznek, és nem ismerik Jézust, nem hallják az Ő hangját.

Drága barátom, ha nem ismered az Ő hangját, akkor nem tartozol az Ő juhai közé, akkor nem találkoztál Vele, nem ismered Őt. Vannak hívők, akik azt mondják, hogy a Szent Szellem az egy érzés. Ők nem ismerik Őt, nem találkoztak Vele.

Drága barátom, egyetlen módja van annak, hogy Jézussal találkozzál, ez pedig az, hogy: megalázod magad, letérdelsz, és kiáltasz Hozzá teljes szívedből! Közeledj Hozzá, és Ő is közeledni fog hozzád! És ki fogja jelenteni Magát neked, és tudni fogod, hogy Ő valóságos. Sohasem fogsz újra kételkedni, hallani fogod az Ő hangját, és ismerni fogod azt.

Sokan hiszik azt, hogy üdvösségük van, de még soha sem találkoztak a Megváltóval. Miből gondolod azt, hogy üdvösséged van? Mondta ezt neked Jézus? Jézustól kell bizonyosságot kapnunk, drága barátom, különben nem ismerjük Őt. Ismerd meg Jézust, térdelj le, kiálts Hozzá, és Ő ki fogja jelenteni Magát neked.

Jézus áldjon meg téged!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése