2013. július 6., szombat

Ne építsd a sátán királyságát!



Azoknak, akik vágynak arra, az Úr Jézus vezesse őket, és az Ő Királyságát és igazságosságát keresik, először abba kell hagyniuk az emberek és a sátán királyságának építését.

Sok keresztény van, akik az ördög királyságát építik, és azt hiszik, hogy Istennek nagy szívességet tesznek. Építik az egyházukat, építik az épületeiket, és egyre több embert hoznak, tagokat gyűjtenek és tizedet szednek, meg pénzt. Terjeszkednek az épületeikkel, és azt hiszik, hogy valami módon ezzel Istennek szolgálnak.

Tudod, még misszionáriusokat is küldenek, idegen országokba, hogy prédikáljanak, és prédikálnak, de mint Jézus mondta, hogy hatalmas távolságokat, és hosszú utakat tesznek meg azért, hogy egy embert tanítvánnyá tegyenek, de a POKOL fiaivá teszik őket, kétszerte inkább saját maguknál.

Mielőtt valakit Jézus igazi tanítványává tehetnél, NEKED is ki kell jönnöd, és el kell kezdened Jézust követni. Lehetetlen Isten királyságát építeni, ha a sátán királyságában élünk. Először is ki kell jönnöd a bűnből, MEG KELL TÉRNED, igaz emberré kell válnod. És egyedül Jézus tudja neked megmondani, hogy igaz ember vagy-e.

CSAKIS Jézus az, aki az olajat árulja, Tőle kell venned! Hozzá mész és ezt mondod:

"Úr Jézus, szükségem van a Szellemedre, szükségem van egy új szívre és arra, hogy megváltozzak."

Keresed Őt, és Ő megváltoztat, Ő tanít téged, és megmutatja, hogy mit kell tenned. DE ha az emberek királyságát építed, SOHA sem fogod az embereket Jézus tanítványaivá tenni.

Az egyházak, és a keresztények többsége pontosan ennek a világnak a királyságát építi - a sátán királyságát, az emberek királyságát. De ennek SEMMI köze sincs az Élő Isten IGAZSÁGBAN és igazságosságban való imádatához. Először is Jézust kell keresnünk, kérnünk kell az Ő Szellemének erejét, és Ő megújítja a szívünket és az elménket. És EZUTÁN keressük először Isten Királyságát és az Ő igazságosságát, és minden más megadatik nekünk.

A legtöbb embernél a királyság teljesen fordított. Azt hiszik, hogy: "ha először az ÉN királyságomat keresem, és építem ezt a gyülekezetet, és begyűjtjük a tizedet, és egyre több embert megszerzünk, és egyre többen leszünk, AKKOR eljön Isten Királysága". NEM, ez a sátán hazugsága!

Először az Ő Királyságát kell keresnünk, az Ő igazságát, ISTEN Királyságát, ahol Jézus az Úr és a Király, és EZUTÁN Ő megtanít arra, hogy mit kell tennünk, és Ő megad minden eszközt, amire szükségünk van, hogy éljünk, és építsük az Ő Királyságát. Nem a saját magunktól tesszük, nem a testünk akaratából, hanem a Szent Szellem erejében élünk.

Jézus kegyelme legyen veled!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése