2013. július 6., szombat

Varázslás a Bibliával



Sok prédikátor varázslásra használja a Bibliát. Az Írásokat arra használják, hogy megtévesszék az embereket. A varázslás hazugságokból áll. Az ördög az atyja minden hazugságnak, és minden hazugság varázslás.

Jézus Krisztus evangéliuma, amely által megmenekülünk, világos és egyszerű. Ezt az evangéliumokban írták le, Máté, Márk, Lukács és János evangéliumában. Ezek azok a Szavak, amelyek által üdvözülünk, HA ENGEDELMESKEDÜNK nekik. Ezekhez a Szavakhoz nincs szükség magyarázatra, mert világosak és egyszerűek. Mehetsz, és elolvashatod Jézus Szavait úgy, ahogyan a Szentírásban szerepelnek. Világosak és egyszerűek, még egy gyermek is megérti őket.

A prédikátorok a Bibliával manipulálnak a saját hasznukra. Pál szavait használják, és más Írásokat, hogy megtévesszék az embereket azért, hogy önmaguk és az egyházi rendszerük SZOLGÁIVÁ tegyék őket. Jézus ezt mondta:

"EGY a ti TANÍTÓTOK, MAGA KRISZTUS".

JÉZUSHOZ kell az embereket vezetnünk, és Ő MAGA fogja őket TANÍTANI.

Amikor olvasod az evangéliumokat, Mátét, Márkot, Lukácsot vagy Jánost, mindez ott le van írva, és ha nem értesz valamit, térdelj le, és KÉRD JÉZUST, hogy magyarázza meg neked!

Drága barátom, ez az egész a közted és Jézus között levő KAPCSOLATRÓL szól. Jézus nem küldött, és nem nevezett ki más embert, hogy közvetítő legyen közötted és Ő közötte. MAGA JÉZUS KRISZTUS az Út, az Igazság és az Élet - nem emberek.

Ne bízz meg egyetlen egy emberben sem! Menj MAGÁHOZ JÉZUSHOZ! Ne hallgass prédikátorokra, mert ki fognak használni téged, vissza fognak élni a bizalmaddal, és mindezt a saját hasznukra teszik majd. Isten igaz embere JÉZUSHOZ VEZET TÉGED! Isten igaz embere elmondja neked, hogy térdelj le, és KÉRD JÉZUST, HOGY VEZESSEN TÉGED. NE HALLGASS az emberekre!

KERESD JÉZUST! Az az ÖRÖK ÉLET, hogy ISMERED JÉZUS KRISZTUST, és ENGEDELMESKEDSZ NEKI!

Jézus áldjon meg!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése