2013. július 15., hétfő

Ne bízz meg a prédikátorokban!



Az emberek szeretnek prédikátorokat hallgatni, akik szépeket mondanak, akik bizonyosságot adnak nekik, és jó érzéssel töltik el őket. Az a probléma ezzel, hogy abban a pillanatban, amikor meghalsz, Jézussal fogsz találkozni. Akkor Jézus Krisztussal és a valósággal kell szembe nézned. Egyetlen egy ember sem segíthet majd neked, drága barátom, egyetlen egy prédikátor sem tud majd rajtad segíteni. Nem segíthetnek sem az imádságaik, sem a szép szavaik, sem a vigasztalásuk.

Sokan kérték, hogy imádkozzak értük. Imádkozniuk nekik kell, és nekik kell Jézussal beszélniük! Az én imádságaim nem segíthetnek neked, drága barátom. Én magam sem tudok segíteni. Azért vagyok itt, hogy Jézushoz vezesselek téged, de hogy mi lesz a sorsod az örökkévalóságban, azt neked kell Jézussal tisztázni.

Mindannyian meg fogunk állni az Ő trónja előtt, és egyetlen egy ember sem segíthet neked, barátom, senki. Senki sem tud közbenjárni érted. Neked kell majd Jézussal szembe nézned.

Egyetlen lehetőséged van, barátom: az, hogy letérdelsz, és kiáltasz Jézushoz. Kiálts Hozzá, egészen addig, amíg végül válaszol! Kiálts Hozzá, egészen addig, amíg végül békességet ad neked és bizonyosságot afelől, hogy elégedett veled. Ő mutatni fog olyan dolgokat az életedben, amiket helyre kell hoznod ahhoz, hogy kedves légy Előtte. De mindez a kettőtök dolga JÉZUSSAL, senki más nem tud segíteni neked, barátom, senki! Ne bízz meg az emberekben, ők nem tudnak neked segíteni, barátom. Mindannyiunknak a SAJÁT ÜDVÖSSÉGÜNKÖN kell munkálkodnunk - félelemmel és rettegéssel!

Ismerd meg Jézust, és maradj Vele! Engedelmeskedj Neki, és keresd Őt teljes szívedből! Ő tud hozzád szólni, és ki tudja jelenteni Magát neked, ha keresed Őt. Keresd Őt, mielőtt örökre késő lenne! Abban a pillanatban, amikor meghalsz, örökre késő lesz, drága barátom! Keresd Jézust most, térdelj le, keresd Őt egészen addig, amíg végül megtalálod Őt!

Jézus áldjon meg téged!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése