2013. július 6., szombat

Hamis békesség



Létezik olyan BÉKESSÉG, amilyet egyedül Jézus Krisztus adhat meg neked, amennyiben megfelelő Vele a kapcsolatod. De sokan vannak a gyülekezetekben, akiknek hamis békességük van, olyan békességük, ami nem Jézustól származik.

Megtévesztették őket az emberek. Azt mondták nekik, hogy ha keresztül mennek bizonyos lépéseken, és megtesznek bizonyos dolgokat, akkor üdvösségük van, és úton vannak a menny felé. Talán azt mondták nekik, hogy ha elmondják a "bűnösök imáját", bemerítkeznek, csatlakoznak a gyülekezethez, tizedet fizetnek, alárendelik magukat a gyülekezet vezetőinek, akkor üdvösségük van, el vannak pecsételve, és a mennybe tartanak.

De ezeknek az embereknek nincsen kapcsolatuk Jézussal. A békességük abból származik, amit mások mondtak nekik. És nagyon gyakran a békességüket és hitüket az írásokból származó néhány bibliai versre alapozzák. Fejezeteket és verseket idéznek, hogy megmutassák, miért is van üdvösségük.

Ha nem hallottad magától Jézustól, és nem kaptál személyesen Tőle megerősítést, hogy kedves vagy Előtte, akkor hamis békességed van. Egyedül Jézustól kaphatsz arról megerősítést, hogy Ő elégedett veled. Ha a békességed nem a személyesen Jézus Krisztustól kapott megerősítéseden alapszik, akkor bajban vagy! Az egyetlen személy, aki megerősítést adhat neked arról, hogy méltó vagy bemenni a mennybe, az maga Jézus.

Te is bizonyságot nyerhetsz. Térdelj most le, kiálts Jézushoz, és kérd Őt, hogy jelentse ki magát neked! Kérd, hogy mutassa meg neked, van-e valami az életedben, ami nem tetszik Neki. Kiálts Hozzá mindaddig, amíg nem válaszol! És miután Ő szólt hozzád, hozd rendbe mindazt, amire Ő rámutat! Jézus szólni fog hozzád a szívedben, a szellemedben.

De, drága barátom, meg kell ismerned Jézust. Kiálts Hozzá, EGÉSZEN ADDIG, amíg végül válaszol! Kiálts Jézushoz, amíg meg nem adja azt a békességet, ami minden értelmet felül halad. Ezután bizonyosodj meg afelől, hogy megmaradsz ebben a békességben.

Csak akkor lehet ilyen békességed, ha engedelmeskedsz Jézusnak, és MINDIG közel maradsz Hozzá. Máskülönben HAMIS BÉKESSÉGED van!

Van valódi békességed - olyan békességed, ami személyesen Jézus Krisztustól származik?

Jézus áldjon meg téged!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése