2013. május 18., szombat

Hívők, kik a gyülekezetek, bibliatanulmányozás és a bűn rabjai



Sajnálatos módon ma a legtöbb keresztény az egyházi rendszer foglya, a bibliatanulmányozás rabja, és ezen kívül még RENGETEG bűn is béklyóban tartja őket. Ennek az az oka, hogy olvassák ugyan a Bibliát - amiről azt gondolnád, hogy nem egy rossz dolog -, de nem jutnak el az igazság megismerésére, noha RENGETEGSZER végigolvasták már a Szentírást. Mert inkább magát az ismeretet kezdték el szeretni, azt amiről azt gondolják, hogy az az igazság, JÉZUS igazságához viszont SOHASEM jutottak el.

Szeretnek tanulni a Bibliából, szeretik hallgatni a prédikátorokat, szeretik, ha szórakoztatják őket, szeretik a zenét, és szeretik felemelni a kezüket, de nem jutottak el az igazság megismerésére, és NEM TUDJÁK abbahagyni a bűneiket. NINCS EREJÜK ahhoz, hogy abbahagyják a bűneiket. Róluk szól a 2 Timóteus 3, amely ezt mondja:

„Kiknél megvan a kegyességnek LÁTSZATA, de MEGTAGADJÁK ANNAK EREJÉT. ÉS EZEKET KERÜLD! Mert ezek közül valók azok, akik betolakodnak a házakba, és foglyul ejtik a bűnökkel megterhelt és sokféle kívánságoktól űzött asszonykákat, kik mindenkor tanulnak, de az igazság megismerésére SOHA el nem juthatnak.”

Ezek az emberek állandóan olvassák a Bibliát, mindig készen várják a következő bibliatanulmányozást, de sajnos sohasem jutnak el az igazság megismerésére. SOHASEM tértek meg igazán a bűneikből. És ez egyértelmű, mert ha megkérdezed őket, akkor nyilvánvó, hogy folyamatosan vétkeznek, és ezt be is vallják. NINCSEN HATALMUK az őket megkörnyékező bűn felett, NINCS BENNÜK ERŐ, hogy igaz módon és szentül éljenek Jézus előtt. Leragadtak a babiloni egyháznál, megrekedtek a bibliatanulmányozásuknál, a hazugságoknál és a megtévesztésnél.

Meg akarod hallani az igazságot Jézustól, és akarod, hogy a Szent Szellem vezessen téged? Vagy inkább továbbra is le akarsz ragadni a babiloni gyülekezeteknél, és ennél a megtévesztésnél, a bűnnél és a hazugságoknál? Vagy IGAZÁN odajössz Jézushoz?

Legyen veled Jézus kegyelme!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése