2013. május 18., szombat

Ne hagyd, hogy keresztény pásztorok megtévesszenek!



Ha az a szíved vágya, hogy személyes kapcsolatod legyen Jézussal, akkor egyenesen HOZZÁ kell menned imádságban. Mulatságos (és ugyanakkor nagyon szomorú), hogy milyen sok ember tudja ezt, és mégsem hisz abban, hogy Jézus éppen hozzájuk szólna.

Sokan, akik gyülekezetben nőttek fel, azt hiszik, hogy a pásztorukat kell hallgatniuk, és Jézus EZÁLTAL tud szólni hozzájuk. DE EZ NEM IGAZ! Jézus szavait JÉZUSTÓL kell hallanunk! Jézus odaígérte nekünk a Szent Szellemét, hogy az vezessen és irányítson bennünket, és hogy megtanítson nekünk MINDENT.

Jézus NEM egy pásztort ígért neked, nem egy Bibliát ígért neked, azt sem ígérte meg, hogy egyáltalán tudsz majd olvasni. Nagy kiváltság az, hogy olvashatjuk a Bibliát, és hogy megláthatunk dolgokat a szövegéből, de arra SEM kaptunk ígéretet, hogy a szemünkkel képesek leszünk látni akár csak egy oldalt is, viszont ígéretünk VAN a Szent Szellemre. Ha igazán kapcsolatban akarsz lenni a Teremtőddel, annak az a módja, hogy egyenesen Jézushoz mész imádságban, és kérsz Tőle füleket, hogy hallhass, és szemeket, hogy láss.

Rengetegen váltak vallásossá. Szeretnék tudni, hogy kicsoda Isten, és elmennek a lehetséges összes rossz helyre, hogy megtudják, ki is Ő valójában. De NEM mennek egyenesen Jézushoz.

Olyan sok pásztor vezeti az embereket a ROSSZ irányba! Azt mondják az embereknek, hogy ŐK a pásztorok, akik hallják Istent, és "gyere az ÉN gyülekezetembe", - és hasonlókat, de az embereket NEM Jézushoz irányítják. Jézus azt mondta az ilyen pásztorokról a Máté 23:6-10-ig tartó verseiben:

„a lakomákon az asztalfőn és a zsinagógákban a főhelyeken szeretnek ülni; szeretik, ha köszöntik őket a tereken, és ha mesternek (ami tanítót jelent) szólítják őket. De ti ne hívassátok magatokat mesternek, mert egy a ti tanítótok, ti pedig mindnyájan testvérek vagytok. Atyátoknak se szólítsatok senkit a földön, mert egy a ti Atyátok, aki a mennyben van. Ne hívassátok magatokat tanítóknak se, mert egy a ti tanítótok: a Krisztus."

De a pásztorok szeretnek járkálni mindenfelé és szeretik, ha úgy hívják őket, hogy jó tanító vagy jó pásztor. Hasonlóképpen a katolikusok is szeretik Jó Atyának vagy valami ilyesminek szólítani a pásztorukat.

HA azonban igazán követni akarjuk Jézust, nem mehetünk másokhoz, azt gondolván, hogy ők azok, akik hallják Istent, mert ma szinte az ÖSSZES pásztor hitető, akik NEM Istenhez vezetik az embereket, hanem saját magukhoz. A sátánhoz vezetik az embereket. Mindenféle hazugságot tanítanak nekik, de NEM Jézushoz vezetik őket.

Úgyhogy ha az Igazságot és az Utat keresed, nos ezek JÉZUS MEGNEVEZÉSEI! Menj egyenesen Jézus elé imádságban, kérj tőle halló füleket és látó szemeket! Kérjed TŐLE a Szent Szellemet, hogy elvezessen téged MINDEN igazságra.

Ha többet szeretnél ezekről olvasni, nézd meg a János evangéliuma 14-16. fejezetét, itt ígéri meg Jézus a Szent Szellemet. Aztán menj, imádkozz, és kérd TŐLE a Szent Szellemet!

Jézus kegyelme legyen veled!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése