2013. május 18., szombat

Ismerik a görögöt és a hébert, de Jézust nem



A legtöbb teológus és pásztor a Bibliát imádja. A Bibliából BÁLVÁNYT csináltak, és lenézik a laikusokat, csak mert ők jobban ismerik a görögöt, vagy a hébert, vagy a Bibliát, mint azok. Azt hiszik, hogy közelebb vannak Istenhez, és hogy jobban ismerik a szöveget, mivel tudnak görögül és héberül, és ismerik a Biblia eredeti nyelveit. Aztán ezt egyfajta manipulációnak használják, és elhitetik az emberekkel, hogy ők soha sem fogják megismerni a Bibliát úgy, ahogyan ők, hacsak nem ismerik az eredeti szöveget úgy, ahogyan ők.

EZ MEGTÉVESZTÉS, mert nem kell ismernünk a görögöt vagy a hébert ahhoz, hogy kapcsolatunk legyen Jézussal. Ahhoz, hogy kapcsolatunk legyen Jézussal, ARRA VAN SZÜKSÉGÜNK, HOGY MEGISMERJÜK JÉZUST.

Úgy kell Hozzá jönnünk, mint egy KISGYERMEKNEK. És egy kisgyermek a sajátján kivül nem ismer más nyelvet. Egy gyermek csak az anyanyelvét ismeri, és alázatos. Ha meg akarod ismerni Jézust, gyere hozzá alázattal, IMÁDKOZZÁL, és kérdezd meg ŐT, HOGYAN tudsz az Ő kedvében járni.

Az Úr Jézust nem érdekli, hogy tudsz-e görögül vagy héberül, vagy más nyelveken, amik nem az anyanyelved. ŐT A SZÍVED ÉRDEKLI. AZ ÚR A SZÍVEKET VIZSGÁLJA, ÉS HA A SZÍVED NEM TISZTA ŐELÖTTE, AKKOR NINCS ÉLET BENNED.

Valóban van élet benned Jézusban? Vagy a Bibliát bálványozod?

Jézus kegyelme legyen veked!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése