2013. június 27., csütörtök

A Biblia és az egyház sokakat visznek a pokolba



A Biblia és az egyház sokakat fog a pokolba vinni. Ennek az az oka, hogy a hívők a Bibliával vannak elfoglalva, és gyülekezeti programokkal, ahelyett, hogy Jézus Krisztust követnék. Az üdvösség nem más, mint JÉZUS MEGISMERÉSE, és az Ő KÖVETÉSE. NEM Biblia-tanulmányozásról, és gyülekezeti tevékenyégekről, hanem TANÍTVÁNYSÁGRÓL szól, Jézus valódi megismeréséről, egy valóságos kapcsolatban.

Azok az emberek, akik írták a Bibliát, a Szentírást, ISMERTÉK JÉZUST, és ezért írtak Róla. Pál, aki az Újszövetség legnagyobb részét írta, ismerte Jézust, mert valóságos kapcsolatban volt Vele. Pál azt mondta, hogy: "ÉN ISMEREM AZT, AKINEK HISZEK".

Te ismered Jézust? Ismered AZT, akiben hiszel? Mivel vagy elfoglalva? Olvasod a Bibliát, és más emberek Jézussal való megtapasztalásait, bizonyságtételüket? Vagy pedig TE MAGAD JÖTTÉL Jézushoz, hogy VALÓSÁGOS KAPCSOLATBA kerülj Vele? ISMERED ŐT, KÖVETED ŐT? JÉZUS KRISZTUS TANÍTVÁNYÁVÁ váltál már?

Pál bemerítkezett vízben, vette a Szent Szellemet, ezért tudott erről írni. KIJELENTÉST kapott Jézustól, VALÓSÁGOSAN ismerte Jézust, pont úgy, mint a többi tanítvány, az apostolok.

Csak úgy tudod Jézust követni, ha ismered Őt VALÓSÁGOSAN. Az Ő juhai HALLJÁK az Ő HANGJÁT, és KÖVETIK ŐT. Ez egy szellemi kapcsolat az Élő Istennel, IMÁDSÁGON keresztül. Ha nem hallod az Ő hangját, ha nem hallgatod Őt, ha a Vele való kapcsolatod nem valóságos, Barátom, akkor Ő NEM ISMERHET TÉGED, és TE SEM ISMERED ŐT. A vallással vagy elfoglalva, ami aztán a POKOLBA taszít majd téged. Mert Jézus azt fogja neked mondani egy napon: "Nem ismerlek téged, távozz Tőlem!".

Drága Barátom, az egyetlen útja annak, hogy Jézust megismerd az az, hogy letérdelsz, és kiáltasz Hozzá, keresed Őt teljes szívedből. Kiáltasz Hozzá EGÉSZEN ADDIG, AMÍG NEM VÁLASZOL, ezután pedig dolgozol ezen a kapcsolaton. Megbizonyosodsz afelől, hogy mindig hallod Őt.

A kapcsolatodnak valóságosnak kell lennie, Barátom, különben nem fogsz bemenni a Mennybe, és NINCS ÖRÖK ÉLETED. A bibliaolvasás, a Biblia fejből való megismerése, a gyülekezeti programokon való részvétel nem tud rajtad segíteni.

MINDAZ, ami számít az az, hogy van-e VALÓSÁGOS KAPCSOLATOD JÉZUSSAL. Követed Őt minden nap? Keresed azt, hogy a kedvéban járj? Valóságos a számodra Jézus?

Ismerd meg Őt, Barátom, mielőtt még késő lenne!

Jézus áldjon meg téged!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése