2013. június 25., kedd

Biblia-tanulmányozás által nem ismerheted meg Jézust!



Biblia-tanulmányozás által nem tudod megismerni Jézust, sem könyvek olvasása által, sem azáltal, hogy meghallgatod olyan emberek bizonyságtételeit, akik ismerik Jézust. Alaposan megismerheted a Bibliát, alaposan megismerheted azokat az embereket, de ettől még nem ismered meg Jézust. És ezért fogja Ő sokaknak ezt mondani azon a napon:

"Távozzatok Tőlem, sohasem ismertelek titeket".

A LEGTÖBB HÍVŐ NEM ISMERI JÉZUST.

Az egyetlen módja annak, hogy megismerd Jézust, AZ IMÁDSÁG. Bemész a szobácskádba, a szobádba, bezárod az ajtót, és IMÁDKOZOL, KERESED ŐT teljes szívedből. KIÁLTASZ HOZZÁ, EGÉSZEN ADDIG, ameddig ki nem jelenti Önmagát neked.

JÉZUS ÉL! Ő a Mindenható Isten, és ha KERESSÜK ŐT, Ő ki fogja jelenteni Magát nekünk. Az egyetlen módja annak, hogy Jézussal kapcsolatunk legyen, az az, hogy kijelentést kapjunk Jézustól - folyamatosan. Lehet, hogy 10 évvel ezelőtt volt kijelentésed, de ha nincs kijelentésed minden nap, akkor kapcsolatod sincs Vele.

KERESNED kell ŐT teljes szívedből, és akkor megtalálod Őt. DOLGOZNOD kell ezen a kapcsolaton - folyamatosan. Ne hagyd békén, keresd Őt, és meg fogod Őt találni.

Ha a Jézussal való kapcsolatod nem VALÓSÁGOS, akkor nincs kapcsolatod Vele, és NEM ISMERED ŐT. A legtöbb hívőnek nincs valóságos kapcsolata Jézussal, nincs üdvösségük, EL VANNAK VESZVE. Az egyetlen módja, hogy építsd a Vele való kapcsolatodat: az IMÁDSÁG. KERESD JÉZUST IMÁDSÁGBAN!

Barátom, van valóságos kapcsolatod Jézussal? Most van itt az ideje, hogy megismerd Őt VALÓSÁGOSAN. KERESD ŐT, EGÉSZEN ADDIG, AMÍG MEG NEM ISMERED JÉZUST, ameddig NEM VÁLASZOL neked! Munkálkodj azon a kapcsolaton amíg nem lesz számodra valóságosabb, mint bármi más!

JÉZUS ÉL!

Jézus áldjon meg téged!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése