2013. június 24., hétfő

Kevés keresztény munkálkodik valóban Jézusért



Nagyon kevés keresztény munkálkodik valóban Jézusért. Ez ijesztő, mivel a LEGTÖBB keresztény azt hiszi, hogy ő Jézust szolgálja.

A legtöbb keresztényt megtévesztették azzal, hogy Istent oly módon szolgálják, ami ÉRZÉSEIK szerint a legjobb. De NEM kérdezték meg az Úr Jézust, hogy HOGYAN szolgálják ŐT! Csak feltételezik, hogy az, ahogyan mindig is tették a dolgokat, tetszik az Úr Jézusnak. Ezért mondta Jézus ezt a Máté 9:37-38-ban:

"Az aratni való IGAZÁN sok, de a munkás KEVÉS. Ezért kérjétek az aratás Urát, hogy küldjön munkásokat az Ő aratásába".

Tudod, sok keresztény van, aki arat, de NEM az Úr Jézusnak. Az ő SAJÁT bűnös királyságaik számára aratnak. Saját maguknak szolgálnak, MÉG HA azt HISZIK is, hogy az Úrnak szolgálnak.

Amit tennünk kell, az az, hogy leborulunk Jézus elé imádságban, és megkérdezzük ŐT, hogy VALÓBAN az Ő kedvében járunk-e. Megkérdezted már az Úr Jézustól, hogy valóban Neki munkálkodsz-e, úgy, ahogyan azt Ő elvárja? VAGY csupán viszel egy szolgálatot, amiről ÚGY ÉRZED, hogy valóban az Urat szolgálja? Ha még nem kérdezted meg Őt, menj Jézus elé imádságban és kérdezd meg ŐT, hogy VALÓBAN ÉRTE munkálkodsz-e!

Jézus kegyelme legyen veled!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése