2013. június 16., vasárnap

Jézus tanítványait nem a Biblia vezeti!



Tegnap éjjel a Szent Szellem felkeltett, és ezeket a szavakat mondta nekem:

"Jézus tanítványait a Szent Szellem vezeti, nem a saját Biblia értelmezésük, és nem is emberek."

Ez emlékeztetett egy részre a Példabeszédek könyvéből, amely ezt mondja:

"Bízz az Úrban teljes szívedből, és a saját értelmedre ne támaszkodj! Ha minden utadban megismered Őt, akkor Ő igazgatja az útjaidat."

Jó dolog olvasni a Bibliát, de akkor NEM, ha a saját értelmedre támaszkodsz. Jó dolog, ha kapsz egy álmot, de akkor NEM, ha a saját értelmedre támaszkodsz. SZÜKSÉGÜNK VAN a SZENT SZELLEM EREJÉRE, ami természetfeletti. Ha csak egy álmod van, és erre az álmodra támaszkodsz, ez arra vezethet téged, hogy tegyél valamit, ami NEM Istentől van!

A sátán is adhat neked álmokat, és a Szent Szellem is adhat álmokat. A sátán is adhat neked idézetet a Szentírásból, és a Szent Szellem is adhat idézetet a Szentírásból. Honnan fogod tudni a különbséget, ha nem a Szent Szellem dologzik benned? Nem fogod tudni a különbséget, ha a saját értelmedre támaszkodsz.

Keresd Jézust, és kérd Tőle az Ő Szellemének erejét, mert Ő ezt azoknak adja, akik keresik Őt. Ő ezt mondja: Jó ajándékokat fogok adni nektek, és NEM egy kígyót küldök!

Kérd Jézustól az igazságot, kérd Tőle a Szent Szellemet! A saját értelmedre ne támaszkodj! Ne támaszkodj a saját Biblia-magyarázatodra, és legkevésbé se helyezd a bizalmadat emberekbe!

Az az ember, aki Jézusnak a tanítványa, Jézust követi a Szent Szellem által. Nem a saját elképzelését, nem az álmát, hanem a Szent Szellemet követi. Keresd Jézust!

Jézus kegyelme legyen veled!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése