2013. június 16., vasárnap

A sátán hazugsága, hogy ráérsz megtérni majd a halálos ágyadon!



A sátán egyik hazugsága, hogy azt hidd, ráérsz megtérni majd a halálos ágyadon. Ha ilyen a hozzáállásod, akkor talán el sem jutsz a halálos ágyig, mert holnap meghalhatsz egy autóbalesetben. Lehet, hogy holnap meghalsz, mert elcsúszol, és beütöd a fejedet. Lehet, hogy hiába halogatod a megtérést, mert soha sem lesz halálos ágyad.

De ha meg is engedi neked az Úr, hogy szép halálod legyen, miből gondolod azt, hogy Ő el fogja fogadni a bocsánatkérésedet, amikor semmilyen CSELEKEDETTEL nem tudod bizonyítani, hogy VALAHA IS szeretted Őt igazán? Hiszel Jakab apostol bizonyságtételének, amit leírt? Jakab leveléből felolvasom, 2. rész, 14. vers:

"Mi haszna van atyámfiai, ha valaki azt mondja, hite van, cselekedetei pedig nincsenek? Avagy megmentheti őt a hit?"

Ha ilyen a hited, miből gondolod, hogy ez a hit meg fog menteni téged? Ha semmivel sem tudod igazolni, hogy VALAHA IS szeretted Jézust, és VALAHA IS kapcsolatban voltál Vele, miből gondolod, hogy Vele leszel majd az örökkévalóságban?

Jobb, ha most igazán megtérsz, és megmutatod Jézusnak, hogy valóban szereted Őt. Szereted Őt? Vagy csak magadat bolondítod ezzel? Mert Istent nem lehet becsapni.

Jézus kegyelme legyen veled!

3 megjegyzés:

  1. Nem kell az embereket a pokollal ijesztgetni, hiszen most vagyunk ott. "Könyörülök azon, akin könyörülök, és kegyelmezek annak, akinek kegyelmezek. "....és pont.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jézus is beszélt a pokolról, és figyelmeztetett, hogy ne kerüljél te is oda. Tágas az a kapu, és széles az az út, amely a veszedelemre visz, és sokan vannak, akik azon járnak. És szoros az a kapu, és keskeny az az út, amely az életre visz, és KEVESEN vannak, akik megtalálják azt. A te döntésed, hogy melyik utat választod.

      Törlés
  2. A Sátán eszköze egy: a manipuláció. Csak egyféleképpen lehet védekezni ellene , ez pedig az őszinteség : mindig, magaddal és másokkal szemben is.

    VálaszTörlés