2013. szeptember 9., hétfő

Merre fúj a szél?

Sok prédikátor, amikor hirdeti az üzenetét, azt mondja az Istenkereső embereknek, hogy ha megtérnek, akkor nem egyházhoz, vagy egy emberi szervezethez térnek meg, hanem Jézus Krisztushoz. De ez sokszor HAZUGSÁG, mert csupán addig gondolják így, ameddig arra megy velük az ember, amerre ők mutatják.

Jézus azt mondta, hogy:

"A szél fúj, ahová akar, és annak zúgását hallod, DE NEM TUDOD, honnan jön, és hová megy - így van mindenki, aki Szellemtől született" Ján 3:8

Vannak, akik ennek ellenére azt gondolják, hogy TUDJÁK, hogy honnan fúj a szél, és TUDJÁK, hová megy. És meg akarják neked mondani, hogy merre kell menned, meg akarják neked mondani, hogy mit kell tenned. És ezzel nem is lenne semmi gond, ha JÉZUSHOZ irányítanának, de nem ezt teszik! Azt mondják, hogy "nálunk fúj a szél, és kövess minket!".

Ne hallgass azokra, akik azt gondolják, hogy TUDJÁK, hogy mi Isten terve veled, és mi az Ő akarata a számodra, mert NEM TUDHATJÁK! Ezt Tőle kell megkérdezned, Ő kell, hogy vezessen téged.

Ha a Szent Szellemtől születtél, ha már Isten gyermeke vagy, akkor a Szent Szellem kell, hogy vezessen. Ne emberektől várj tanácsot, menj bátran Jézushoz, kérdezd meg ŐT BÁRMIRŐL, és tedd azt, amit Ő mond neked!

Isten áldjon!

1 megjegyzés:

  1. Nekem nem válaszol Jézus ,lehet nem vagyok az ő juhaiból való :(

    VálaszTörlés