2013. augusztus 16., péntek

Jézusnak milyen tévtanításai vannak?

Minden keresztény felekezet meg tudja védeni a saját tanításait a Bibliára hivatkozva. És mindegyikük meg tudja mutatni a többi egyházról, hogy azok miben tévednek - szintén a Bibliára hivatkozva.

A hívők szeretik feltenni azt a kérdést, hogy ennek és ennek az egyháznak vagy tanítónak milyen tévtanításai vannak. De mindezt csupán önmaguk igazolására teszik, mert ha hallják, hogy a többi egyház tévedésben él, akkor bizonyára ők azok, akik ismerik az igazságot. Csakhogy mindenki ezt gondolja magáról.

Vannak akik azzal foglalkoznak, hogy hibát keressenek mások tanításaiban. Tele van az internet "leleplező" írásokkal arról, hogy kinek miben nincs igaza, és kinek milyen hamis tanításai vannak, és ki miért hamis próféta...

És JÉZUSSAL mi a helyzet, Neki milyen tévtanításai vannak?

Ha azt mondod erre, hogy SEMMILYEN, akkor kezdd el csakis Őt hallgatni! Kezdd el azt cselekedni, amit Ő személyesen mond neked! Nincs szükséged közvetítőkre, akikről NEM TUDOD ellenőrizni, hogy kitől kapják az üzeneteiket.

Ismerd meg a Jó Pásztor hangját, kezdd el Őt hallgatni, és Ő fel fogja nyitni a szemeidet, ha hazugságban élsz. Olvasd el a 4 evangéliumban a szavait, és vedd komolyan azokat!

Jézusnak NINCSENEK tévtanításai, Ő az igazságot fogja neked mondani! Térdelj le, imádkozzál, és kérd Őt, hogy Ő tanítson, és Ő vezessen téged! Jézus nem fog neked SOHA hazudni, Ő nem fog téged SOHA félrevezetni! Csak Jézust kövesd, és Őt hallgasd!

Az Atyánk ezt mondta:

"Ez az Én szerelmes Fiam, ŐT HALLGASSÁTOK!"

Isten áldjon!

3 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Teljes mértékig egyetértek! Ha a vallásokban keressük az igazságot, akkor már be is vagyunk csapva.

    VálaszTörlés