2013. augusztus 30., péntek

A Jézus iránti vágyak visznek a pokolba!

Nagyon sok hívő VÁGYIK arra, hogy Istennek tetsző életet éljen. Vágynak arra, hogy szentségben, tisztaságban éljenek. Vágynak arra, hogy engedelmesek legyenek az Úrnak. Vágynak hallani Isten hangját, hogy Ő szóljon hozzájuk. Vágynak arra, hogy Ő vezesse Őket...

És amikor ez szóba kerül, szomorúak lesznek, mert valamikor találkoztak ugyan Jézussal, Ő megérintette Őket, elhívta őket, de SOHASEM kezdték el Őt valóban követni, és SOHASEM váltak az Ő tanítványaivá. Ehelyett beültek egy gyülekezetbe, hallgatják a prédikációkat, ott pedig szépen elaltatják, és megnyugtatják őket azzal, hogy ha van egy VÁGY A SZÍVÜKBEN Jézus iránt, akkor minden rendben van, mert szeretik Jézust.

Drága barátom, ébredj fel, EZEK A VÁGYAK ÉS EZ AZ ÁLMODOZÁS VISZNEK EGYENESEN A POKOLBA!

Ha már sokéves keresztény vagy, és csupán vágysz a szentségre, akkor nem vagy szent. Ha csak vágysz a tisztaságra, akkor tisztátalan vagy. Ha csak vágysz az engedelmességre, akkor varázslás hatása alatt vagy! Ha csak vágysz hallani Isten hangját, akkor nincs füled a hallásra. Ha csak vágysz arra, hogy Ő szóljon hozzád, és vezessen téged, akkor nem Ő vezet téged, nem Ő szól hozzád, hanem valaki más!

A vágyak és az álmodozás NAGYON KEVÉS! Ha csupán vágysz mindezekre, akkor NINCS SEMMILYEN KAPCSOLATOD VELE! Ne csapd be önmagadat! Lehet, hogy találkoztál valamikor Jézussal, de ez még nem jelenti azt, hogy engedtél a hívásának, és elkezdted Őt követni. Jézus senkinek sem könyörgött, hogy kövesse Őt. "Gyere, és kövess Engem!" - mondta, és ment tovább...

Jézus SOHASEM mondta, hogy vágyakozzunk arra, hogy Őt kövessük! Az Ő juhai hallják az Ő hangját, és nem álmodoznak, hanem követik Őt!

"Egyszer valaki ezt kérdezte Tőle: »Uram, kevesen vannak-e, akik üdvözülnek?« Erre Ő így felelt nekik: »IGYEKEZZETEK BEMENNI A SZOROS KAPUN, mert mondom nektek, hogy SOKAN AKARNAK majd bemenni, DE NEM TUDNAK. Attól kezdve, hogy felkelt a ház ura, és bezárta az ajtót, megálltok kívül és zörgetni kezdtek az ajtón, és így szóltok: Uram, nyiss ajtót nekünk! De Ő így válaszol nektek: Nem tudom, honnan valók vagytok. Akkor kezditek majd mondani: ELŐTTED ETTÜNK, ITTUNK, ÉS AZ UTCZÁINKON TANÍTOTTÁL. Erre Ő így szól: Mondom nektek, nem tudom, honnan valók vagytok, távozzatok Tőlem mindnyájan, ti gonosztevők!«" (Lukács 13:23-27)

SOKAN AKARNAK majd Jézushoz bemenni, sokan VÁGYAKOZNAK Őutána. Ne csapd be önmagadat, menj be azon a szoros kapun ameddig nem késő, és kezdd el Őt követni! Ébredj fel, ha alszol, ne álmodozzál! Támadj fel a HALÁLBÓL, és felragyog neked a KRISZTUS! És élni fogsz és SZABAD LESZEL!

Menj Hozzá, térdelj le és imádkozzál! Kezdd el Őt követni, vedd fel a keresztedet MINDEN NAP, VEDD KOMOLYAN AZ Ő SZAVAIT, és kezdj el ENGEDELMESKEDNI azoknak! Az örök élet beszédei Nála vannak, és csak annak van örök élete, aki komolyan veszi azokat!

Isten áldjon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése