2013. augusztus 30., péntek

Az antikrisztus beült Isten templomába!

A sátán egyik hazugsága, mellyel sok hívőt megtévesztett, hogy fel fogják majd építeni a jeruzsálemi templomot, és be fog ülni Isten templomába egy karizmatikus vezető, az antikrisztus. Csakhogy a sátánnak nincs szüksége egy földi templomra ahhoz, hogy ő uralkodjon, és ráadásul NEM is a jeruzsálemi templom az Isten temploma!

"MERT AZ ISTENNEK TEMPLOMA SZENT, EZEK VAGYTOK TI." 1 Kor 3:17

Az EGYHÁZ és a HÍVŐK TESTE az Isten temploma, és az antikrisztus MÁR BEÜLT ebbe a templomba! A sátán elhitette velük, hogy kívül kell ezt várniuk, és hogy ráérnek még megtérni, de közben nem veszik észre, ami bennük és közöttük zajlik.

Az egyházban NEM HIRDETIK KRISZTUS szavait! Nem hirdetik az igazságot, nem hirdetik a hívők felé radikálisan a megtérés üzenetét, megengedik nekik hogy bűnben éljenek. Nem feddik meg őket keményen. Természetesnek veszik, hogy bukdácsolnak, és azt hazudják nekik, hogy az óemberük miatt van ez. De JÉZUS azt mondta, hogy:

"Bizony, bizony mondom nektek, hogy MINDAZ, AKI BŰNT CSELEKSZIK, SZOLGÁJA A BŰNNEK." Ján 8:34

Egy ERŐS EMBER az, aki őrzi a házat, és ez az erős ember a BŰN EMBERE. Ez nem egy földi ember, hanem szellemi - az ANTIKRISZTUS SZELLEME, aki Krisztustól és az ő szavaitól eltávolít.

Nem hirdetik a hívőknek Krisztus szavait, és ezért megtűrik a bűnt az életükben, de ez viszi őket a kárhozatba. Pedig Jézus nagyon radikálisan beszélt ezekről. ő ezt mondta:

"És ha megbotránkoztat téged a te kezed, VÁGD LE AZT: jobb néked csonkán bemenned az életre, mint két kézzel menned a gyehennára, a megolthatatlan tűzre. A hol az ő férgök meg nem hal, és tüzök el nem aluszik. És ha a te lábad botránkoztat meg téged, VÁGD LE AZT: jobb néked sántán bemenned az életre, mint két lábbal vettetned a gyehennára, a megolthatatlan tűzre. A hol az ő férgök meg nem hal, és tüzök el nem aluszik. És ha a te szemed botránkoztat meg téged, VÁJD KI AZT: jobb néked félszemmel bemenned az Isten országába, mint két szemmel vettetned a tüzes gyehennára. A hol az ő férgök meg nem hal, és tüzök el nem aluszik." Márk 9:43-48

Nem öncsonkításról van szó, hanem arról, hogy NAGYON, DE NAGYON, RADIKÁLISAN kell a bűnnel bánni, nem tűrhetjük meg azt az életünkben!

Az antikrisztus ELTÁVOLÍT JÉZUSTÓL ÉS AZ Ő SZAVAITÓL, és helyette azt hirdeti, hogy olvasd rendszeresen a Bibliát, járj gyülekezetbe, add a gyülekezetnek a pénzedet, építsd a gyülekezetedet, és akkor monden rendben lesz. De Jézus SOHASEM tanított ilyeneket, viszont mondott SOK MÁST, amit nem vesznek komolyan. Ezekre GONOSZ VALLÁSOS SZELLEMEK tanítanak, ők helyezik rájuk a hangsúlyt a Jézusnak való ENGEDELMESSÉG és az Ő KÖVETÉSE HELYETT!

"Mikor az ERŐS FEGYVERES őrzi az ő palotáját, a mije van, békességben van; De mikor a nálánál erősebb reá jövén legyőzi őt, minden fegyverét elveszi, melyhez bízott, és a mit tőle zsákmányol, elosztja. A ki velem nincs, ellenem van; és a ki velem nem takar, tékozol. Mikor a tisztátalan szellem kimegy az emberből, víz nélkül való helyeken jár, nyugalmat keresvén; és mikor nem talál, ezt mondja: VISSZATÉREK AZ ÉN HÁZAMBA, AHONNÉT KIJÖTTEM. És oda menvén, kisöpörve és felékesítve találja azt. Akkor elmegy, és maga mellé vesz MÁS HÉT SZELLEMET, MAGÁNÁL GONOSZABBAKAT, és bemenvén ott lakoznak; és annak az embernek utolsó állapota gonoszabb lesz az elsőnél." Luk 11:21-26

Ez a megtisztult hívőkről szól, akik valamikor találkoztak Jézussal, de mégsem kezdték el őt igazán követni. Eljárnak a gyülekezetekbe, hallgatják a prédikációkat, de közben BŰNBEN és ENGEDETLENSÉGBEN élnek! Pedig, akik ismerik az igazságot és nem cselekszik azt, nagyobb büntetésük lesz, mint azoknak a nem hívőknek, akik nem ismerik azt!

Vedd komolyan Jézus szavait, ENGEDELMESKEDJ azoknak, TÉRJ MEG A BŰNEIDBőL. MÉG MA – ne halogasd, mert holnap már lehet, hogy késő! Ismerd meg valóban Jézust, és ő valósággal szabaddá tesz téged! Ne keverd össze a BŰN EMBERÉT, az antikrisztus szellemét az óembereddel!

"Bizony, bizony mondom nektek, hogy MINDAZ, AKI BŰNT CSELEKSZIK, SZOLGÁJA A BŰNNEK... Azért, ha a Fiú megszabadít titeket, VALÓSÁGGAL szabadok lesztek!" Ján 8:34,36

Ne menj emberek és tanítók után, akik nagyon könnyen félrevezethetnek! Jézust hallgasd, őt kövesd, és VEDD KOMOLYAN, amiket ő mondott! Rám se hallgass, hanem menj JÉZUSHOZ! Ismerd meg Jézust, kérj Tőle Szent Szellemet és ő vezetni és tanítani fog téged!

Isten áldjon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése