2016. június 26., vasárnap

Az akarás megvan benned, de a jó véghezvitelét nem találod?

Vannak, akik szeretik Pál szavait idézni a Bibliából, miszerint "az akarás megvan bennem, de a jó véghezvitelét NEM TALÁLOM".

De ha nem találod, az elég nagy baj! Az pedig még nagyobb baj, ha azt gondolod, hogy ezt soha sem lehet megtalálni.

Sokan elferdítik Pál szavait, és belemagyaráznak olyat, ami nincs is benne. Ő egyáltalán nem az akkori élethelyzetéről beszélt. Ő nem arról beszélt, hogy problémái vannak a bűneivel, és nem tud belőlük megszabadulni. Ez teljesen távol áll Pál életétől és az egész Újszövetség üzenetétől is. Ő a hívőknek egy abnormális állapotáról írt, amiből az embernek szabadulásra van szüksége.

Ezért, ha úgy élsz, hogy az akarás megvan benned, de a jó véghezvitelét NEM TALÁLOD, akkor tudd meg, hogy MEGTALÁLHATOD! Menj Jézushoz, és kérd Tőle, hogy mutassa meg, hogy hol kell keresned! Ő azt mondta, hogy kérjetek, és adatik nektek, KERESSETEK, ÉS TALÁLTOK.

És ha megtaláltad, akkor többet nem fogod azt mondani, hogy "a jó véghezvitelét nem találom". Azt fogod mondani, hogy "megtaláltam". Azt fogod mondani, hogy "megszabadított az Úr, és most már tudom az Ő akaratát cselekedni, mert már nem vagyok többé a bűneim rabja".

Ahol az Úrnak Szelleme, ott a szabadság!

Isten áldjon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése