2013. június 7., péntek

Miért nem vezetik Jézushoz a hívőket a gyülekezetekben?

Miért azt tanítják, hogy menjünk az egyházuk tanítóit hallgatni? A tanítók miért nem vezetik Jézushoz a hívőket? Miért azt hirdetik, hogy "gyertek, hallgassatok ENGEM", ahelyett, hogy Jézushoz irányítanák a hívőket, hogy "menjetek, és HALLGASSÁTOK ŐT"? Miért gondolják azt a tanítók, hogy 5-10-15, stb. év után is TŐLÜK kell hogy függjön valaki, és HOZZÁJUK kell, hogy menjen ahhoz, hogy Isten szóljon hozzá?

Miért nem látják meg a hívők, hogy mehetnek személyesen JÉZUSHOZ? Miért bízzák rá az életüket EMBEREKRE? Miért nem hallják Jézus hangját azok, akik állítólag a juhai? Miért engedetlenek, és miért nem követik Őt azok, akik állítólag a juhai? Miért csak azt olvassák a Bibliában, ami kedves a fülüknek, és MIÉRT NEM VESZIK KOMOLYAN JÉZUS SZAVAIT? Miért az emberekre hallgatnak Jézus helyett? Miért embereket és tanítókat követnek Jézust helyett?

Miért gondolják azt, hogy ha Isten szólt valakihez, és ők ezt meghallgatják vagy elolvassák, akkor az Isten szava hozzájuk? Miért nem veszik el saját maguk naponként Isten Igéjét Isten SZÁJÁBÓL? Miért nem értik meg, hogy aki kenetet kapott a Szenttől, annak nincs szüksége a Szent Szellemen kívül tanítóra? Miért nem vágynak erre? Miért nem mennek JÉZUSHOZ az ÉLŐ VÍZÉRT? Miért mennek az árusokhoz az OLAJÉRT? Miért nem mennek személyesen JÉZUSHOZ? Miért nem imádkoznak? Vagy ha imádkoznak, akkor miért nem az Ő akaratát keresik?

Te miért nem mész JÉZUSHOZ?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése